صفحه اصلي مركز تحقيقات نانو فناوري

مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معرفی مرکز:

مرکزتحقيقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشكي مشهد در تاریخ 16/12/1388 با مدیریت دکتر محمود رضا جعفری در پژوهشکده بوعلی شروع به کار کرد.

این مرکز با مشارکت جمعی از اعضاء هیات علمی دانشکده داروسازی مشهد، با انجام تحقيقات بنيادي و كاربردي در زمينه  داروسازی، فناوری نانو در پزشکی و علوم پایه و با همکاری سایر مراکز پژهشی و بالینی به عنوان قطب پژوهشي علوم نانو فناوری پزشکی كشور فعالیت می نماید.

از زمینه های اصلی تحقیقاتی این مرکز می توان به دارورسانی و ژن رسانی در درمان سرطان، بیماریهای قلب و عروقی و سایر بیماریهای صعب العلاج اشاره کرد.

لینک های مفید:
- ستاد ویژه توسعه فناوری نانو